Bekijk de keukencollecties van
Alka Keukens

Onze keukens

Alka Keukens streeft ernaar om, na inventarisatie van het wensenpakket, voor elke klant de optimale keuken samen te stellen binnen het gewenste budget. Een duidelijk prijsbeleid vinden wij daarbij van groot belang. Daardoor krijgt iedereen de beste prijs voor de keuken zonder handjeklap. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op eerlijkheid. Om aan elke keukenwens te kunnen voldoen werken wij met 2 aansprekende keukenfabrieken: A-design en SieMatic.

Bij A-design kunt u voor alle keukenstijlen terecht; design, modern, greeploos, maar ook klassiek en landelijk, voor elke smaak en voor elk budget! SieMatic Pure brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail. Nieuwsgierig geworden naar deze 2 keukenfabrieken? Klik hieronder voor meer informatie!

A-design
Trots zijn wij op onze eigen keukencollectie A-design. Voor het huismerk van Alka keukens is het belangrijk dat een keuken vooral plezier en gemak moet brengen. Vandaar dat voor A-design de kwaliteit op de eerste plaats staat.

SieMatic
SieMatic één van de langst bestaande keukenspecialisten ter wereld. Vooruitstrevend in techniek en vorm en van onweerlegbare kwaliteit en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.