A-design


Trots zijn wij op onze eigen keukencollectie A-design. Voor het huismerk van ALKA keukens is het belangrijk dat een keuken vooral plezier en gemak moet brengen. Vandaar dat voor A-design de kwaliteit op de eerste plaats staat. 

Image

Image

Alle keukenstijlen


Bij A-design kunt u voor alle keukenstijlen terecht; design, modern greeploos, eigentijds maar ook klassiek en landelijk, voor elke smaak en voor elk budget! Niet alleen tijdens het koken is de keuken een plaats van creativiteit en comfort. Ook bij de planning en de vormgeving ervan wordt uw persoonlijke smaak vervuld. Voor iedereen die de keuken als het centrum van de leefruimte beschouwt, biedt A-design de ideale mogelijkheid om alle esthetische aspecten, samen met de beste functionaliteit en de veelvoud aan ideeën naar de werkelijkheid om te zetten. Door de vele design elementen kan de keuken naadloos overgaan naar de woonruimte waardoor een harmonieus geheel onstaat. Bij de gehele productie blijft de befaamde "Deutsche Gründlichkeit und Pünktlichkeit" herkenbaar. En dat allemaal voor een wel zeer klein prijsje!

Budgetkeukens zonder consessies in kwaliteit


De unieke uitstraling van A-design gaat door tot achter het deurtje. De kasten kunnen aan de binnenzijde met dezelfde kleur afgewerkt worden als het front, waardoor ook een kast die open staat een chique uitstraling heeft. De kwaliteit van A-design kan worden gewaarborgd doordat de kasten in de fabriek al geheel geassembleerd worden en er gebruik gemaakt wordt van een stabiele 8mm dikke rugwand. Net als bij de ladegeleiders zit in de scharnieren een geïntegreerd dempingssysteem, wat het sluiten van de laden en deuren geruisloos doet verlopen tot in lengte der jaren. 


Image

Onze A-design keukens


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image