eggersman


Al meer dan honderd jaar worden bij eggersman individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn onze passie. 

eggersmann creëert hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

Image

Image

Maatwerk


Sinds de oprichting in 1908 door Wilhelm Eggersmann produceert Eggersmann hoogwaardige, individuele keukenarchitectuur die aan de hoogste eis voldoet. De filosofie is dat elke keuken zo persoonlijk moet zijn als de vingerafdruk van de bezitter.

Ook de 4e generatie is deze strategie getrouw gebleven: maatwerk in plaats van massaproductie en onderscheidend in plaats van uniform. Tegenwoordig is Eggersmann over de hele wereld te vinden en wordt geadviseerd door internationaal befaamde architecten voor de meest prestigieuse projecten. Als u meer informatie wilt, kunt u gratis een inspirerende Eggersmann brochure bij ons ophalen. Kijk voor de mogelijkheden ook eens op de website van Eggersmann.

E3.0


Door de uitsluitend order-gerelateerde productie kunnen we naast het zeer uitgebreide assortiment ook aan speciale individuele behoeften voldoen.

De focus van onze productontwikkeling is gericht op hedendaags en modern design. Alleen componenten van de beste kwaliteit worden geïnstalleerd, waarbij we voor elke toepassing de best mogelijke technische oplossing zoeken.


Image

Image

Unique


Vanaf 2006 voert eggersmann een concept dat resulteert in een aan tijdloosheid en minimalisme nauwelijks te overtreffen collectie keukens en inrichtingen. De naam UNIQUE is daarvoor kenmerkend.

Individualiteit en uitzonderlijke materialen staan daarbij centraal. Het cruciale uitgangspunt van dit systeem is gelegen in de homogeniteit van alle relevante oppervlakken. Zo zijn bijvoorbeeld alle fronten, zijdelen, maar ook de greep-elementen en de werkoppervlakken van één en hetzelfde materiaal vervaardigd. Behalve CORIAN® kunnen diverse steen- en granietsoorten, maar ook minerale materialen worden toegepast. Een ander bijzonder kenmerk zijn de geraffineerde details, zoals het onder verstek maken van fronten en zijpanelen.

Onze eggersmann keukens


Image
Image
Image
Image