SieMatic


Sinds 1929 worden bij SieMatic in het Duitse Löhne hoogwaardige keukenmeubelen vervaardigd. Daarmee is SieMatic één van de langst bestaande keukenspecialisten ter wereld. 

Image

Image

SieMatic Pure


Geef het genieten in uw leven precies de gewenste ruimte. De SieMatic lifestyle PURE opent u daartoe een schat aan creatieve mogelijkheden. Met ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in de architectuur.

Het elegante, minimalistische design van de meubelen uit de SieMatic lifestyle PURE brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde  materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

SieMatic Urban


Wat maakt de SieMatic lifestyle URBAN zo veelzijdig en uniek? Het is de onconventionele, intuïtief werkende tegenstelling van met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker.

Het is de individuele esthetiek die getuigt van de ervaringen, waarden en tegenstellingen van een persoonlijkheid. Het is de ‚solitaire’ inrichting die maakt dat elk object een relatie aangaat met de dingen om hem heen.


Image

Image

SieMatic Classic


Componeren is een kunst – ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelden we samen met gerenommeerde internationale ontwerpers ruimtelijke concepten voor de lifestyle CLASSIC. Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp en alle ruimte geven aan uw eigen interpretatie. We laten u spelen met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige elementen componeren
tot een harmonieus geheel. Zo verbindt u oude en nieuwe waarden op elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign.

Leer de wereld van SieMatic CLASSIC kennen en ontdek de mooiste woonstijl: die van uzelf.

Historie SieMatic


De geschiedenis van de keuken is ook de geschiedenis van onze onderneming. Van het keukenbuffet tot de aanbouwkeuken, van de eerste inbouwkeuken tot de nieuwe inrichtconcepten die de hang naar openheid, grootsheid en individualiteit recht doen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in het jaar 1929 worden bij ons eersteklas keukenmeubels gemaakt - en anders niets. Wij blijven onszelf trouw, waardoor anderen ons ook trouw blijven.

In 2010 bestond SieMatic 50 jaar. 50 Jaar SieMatic, 50 jaar greeploze keukens. SieMatic 6006, de designklassieker onder de keukens, opnieuw geïnterpreteerd. Al bij zijn première in het jaar 1960 gold hij als een sensatie en groeide uit tot meest geliefde keuken van zijn tijd: de SieMatic 6006 - de eerste greeploze keuken ter wereld. Zijn karakteristieke design werd in de loop der tijd telkens geraffineerd aan de tijdgeest aangepast en veelvuldig onderscheiden.

Onze SieMatic Keukens


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image