Lees hier alles over SieMatic

"Ieder mens is anders, iedere SieMatic ook"

SieMatic

Sinds 1929 worden bij SieMatic in het Duitse Löhne hoogwaardige keukenmeubelen vervaardigd. Daarmee is SieMatic één van de langst bestaande keukenspecialisten ter wereld. In onze showroom worden alle SieMatic lifestyles aan u getoond. Heeft u een vraag over onze SieMatic keukens? Wij komen graag met u in contact!

Historie SieMatic

De geschiedenis van de keuken is ook de geschiedenis van SieMatic. Van het keukenbuffet tot de aanbouwkeuken, van de eerste inbouwkeuken tot de nieuwe inrichtconcepten die de hang naar openheid, grootsheid en individualiteit recht doen. Sinds de oprichting van SieMatic in het jaar 1929 worden bij ons eersteklas keukenmeubels gemaakt - en niets anders. SieMatic blijft zichzelf trouw, waardoor anderen SieMatic ook trouw blijven.

In 2010 bestond de SieMatic 6006, de eerste greeploze keuken, 50 jaar. De designklassieker onder de keukens werd in dat jaar opnieuw geïnterpreteerd. Al bij zijn première in het jaar 1960 gold hij als een sensatie en groeide uit tot meest geliefde keuken van zijn tijd. Zijn karakteristieke design werd in de loop der tijd telkens geraffineerd, aan de tijdgeest aangepast en veelvuldig onderscheiden.

Meer weten over onze SieMatic keukens?