Wouter Kruk

Mijn naam is Wouter en ik ben in 1999 begonnen bij Alka Keukens.  Een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en ook de komende 40 jaar voor u klaarstaat. Graag stel ik aan u ons team voor die met veel passie aan uw nieuwe droomkeuken werkt.

Peter Tijssens

Gastvrijheid staat bij Peter hoog in het vaandel. Bij Alka Keukens moet u zich thuis voelen om grote beslissingen te nemen over uw toekomstige keuken. Peter helpt daar graag bij en zet zijn Brabantse gezelligheid graag in om samen met u tot een beslissing te komen.

Jochem Spier

Jochem heeft al meer dan 10 jaar keukenervaring. Zijn kennis over keukens wordt elke dag groter. Deze kennis neemt hij mee in elk intakegesprek. Door uw wensen in kaart te brengen kan Jochem snel een transparant advies geven over uw toekomstige keuken.

Thom Smit

Thom is de jongste aanwinst binnen het team. Met zijn jeugdig enthousiasme maakt hij leuke speelse keukenontwerpen.  Nog studerende ondersteunt hij de keukenadviseurs en helpt hij bij de digitale activiteiten van Alka Keukens.

Paul Rademaker

Paul is één van de drijvende krachten achter de schermen, naast planning en keukenadvies, is hij ook belangrijk voor alle administratie. Paul werkt sinds 1992 in de keukenwereld en werkt elke dag met veel plezier aan nieuwe projecten.