Onze werkwijze

Stap voor stap naar uw nieuwe keuken

1. Inspiratie

Als u inspiratie wilt opdoen voor een nieuwe keuken bent u meer dan welkom om ideeën op te doen in onze toonzaal. U kunt hier op uw gemak rond kijken en onder het genot van een drankje in een informele sfeer uw vragen stellen. Één van onze adviseurs helpt u graag verder.  Vergeet bij uw orientatieronde niet in de laden en achter de deuren te kijken, wie weet ziet u iets verrassends. Om uw oriëntatie thuis voort te zetten hebben we voor u het prachtige SieMatic Keukenideeënboek, het programma overzicht van A-design en de catalogi van diverse apparatenmerken.

Bewapend met potlood en papier gaan we uw wensen en onze ideeën omzetten in uw droomkeuken. Bij het maken van het ontwerp houden we rekening met uw wensen omtrend meubels, werkbladen en apparatuur, maar ook met uw gezins situatie. En als u niet helemaal weet wat u wilt, kunnen wij u naar hartelust adviseren. U kunt natuurlijk altijd komen binnenwandelen, maar voor een goede intake zijn we zomaar 2 uur in gesprek en als u van te voren een afspraak maakt, weet u zeker dat we ook echt alle tijd voor u hebben!

2. Intakegesprek

Bij een intakegesprek gaan we met u aan tafel zitten om in eerste instantie uw wensen te inventariseren en de ruimte schetsmatig op te zetten (s.v.p. wel de maten meenemen!). U heeft alle tijd tot het stellen van specifieke vragen over de mogelijkheden en producteigenschappen. Wij zullen u een onafhankelijk advies geven en zorgen dat de keuzes gemaakt worden die het beste aansluiten bij uw specifieke wensen en gebruik!

3. Vervolgafspraak

Soms lukt het al bij de intake om een goede weergave te krijgen van de keuken en zelfs van de offerte, maar meestal nemen we iets meer tijd om de eerste ideeën uit te werken. Tijdens de vervolgafspraak kunnen we u dan niet alleen de plattegronden voorleggen, maar ook een driedimensionale weergave, zodat u een fotorealistisch beeld krijgt van hoe de keuken eruit kan komen te zien. In ons portfolio kunt u enkele voorbeelden zien van keukens die we hebben mogen realiseren.

Kwaliteitskeukens van het hoogste niveau
Persoonlijke aandacht
Oog voor detail

4. De koop

Pas als u volledig tevreden bent over de keuken en de kosten kunnen we de koop bezegelen. Na het tekenen van de koopovereenkomst sturen wij u nog een zeer gedetailleerde opdrachtbevestiging met, indien gewenst, de aansluitpuntentekeningen en overige informatie. Als ingangsdatum van de levertermijn geldt het moment van ontvangst van de door het CBW gegarandeerde 15% aanbetaling.

5. Montage

Een mooie keuken komt pas echt tot zijn recht als hij deskundig gemonteerd is. Hiervoor werken we met zeer ervaren monteurs waarbij de samenwerking tot soms wel 25 jaar terug gaat. Indien gewenst kunnen wij ook de eventuele extra werkzaamheden voor u verzorgen, zoals de oude keuken verwijderen, gas, water en lichtpunten aanpassen, eventueel stuc en/ of tegelwerk. Met de gehele verbouwing kunnen wij u ontzorgen. "Van slopen tot koken".

6. Nazorg

Als de keuken staat, komen we graag nog even langs om de keuken officieel op te leveren. De laatste verbeterpunten nemen we onder de loep en lossen we op. Maar ook voor de verre toekomst blijven wij uw aanspreekpunt voor alle keukengerelateerde vragen. Alle gegevens van uw keuken en alle van klanten van de afgelopen 35 jaar houden wij in ons archief. Hierdoor kunnen we altijd de specificaties van uw keuken erbij zoeken en zo altijd een passende oplossing zoeken. Na 3 jaar of na 30 jaar, de service blijft onveranderd!

Showroomkeukens

Vooruitstrevend in techniek en vorm en vorm en van onweerlegbare kwaliteit

Werkwijze

Hoogwaardige keukens voor elk budget.